IT voor woningcorporaties in oost Nederland
ITwoon, kennis van ict én van corporaties

Vrijblijvend een afspraak

  • Veel kennis van en ervaring met branche-speciļ¬eke systemen
  • Professionele ondersteuning van generieke applicaties
  • Heldere SLA’s
  • Centrale Helpdesk
  • Dienstverlening op maat
  • Maximaal rendement uit uw programmatuur

Kennis van de specifieke applicatie voor woningcorporaties

De gemiddelde woningcorporatie werkt met een flink aantal verschillende applicaties. Naast de branchespecifieke systemen zijn er applicaties voor o.a. de financiële administratie, informatiebeheer, urenadministratie en vastgoedbeheer. Al met al een totaalpakket waar de gemiddelde IT-er niet mee overweg kan. Gelukkig zijn daar de specialisten van ITwoon.

ITwoon kent de branchespecifieke applicaties en weet hoe u daar mee werkt en welke informatie u uit het systeem wilt krijgen. Onze gespecialiseerde applicatiebeheerders verzorgen het beheer van uw kernapplicaties en bieden alle gewenste ondersteuning bij het gebruik ervan. Ze implementeren nieuwe software en zorgen ervoor dat elke medewerker altijd de juiste autorisaties heeft. Uiteraard is ook het functioneel beheer van uw algemenere applicaties bij onze experts in goede handen.

Voor uw technisch applicatiebeheer werken wij met heldere Service Level Agreements (SLA’s). In deze contracten staan duidelijke afspraken over bijvoorbeeld serviceniveaus en responstijden. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u van ons mag verwachten. Bij storingen en vragen kunt u altijd terecht bij onze Centrale Helpdesk.

"U bent verzekerd van continuïteit in uw processen door vakkundig beheer van uw specifieke en algemene applicaties."