IT voor woningcorporaties in oost Nederland
ITwoon, kennis van ict én van corporaties

Kennis van ICT én van woningcorporaties

Automatisering voor woningbouwcorporaties is een vak apart. Een vak dat een specialist vereist met verstand van ICT én de applicaties, werkwijze en processen van corporaties. En zo'n specialist, daarvan is er eigenlijk maar één.

Als woningcorporatie wilt u zich volledig kunnen richten op uw core business, zonder onnodig veel tijd of geld kwijt te zijn aan automatisering. Tegelijkertijd wilt u grip op uw IT-omgeving en inzicht in de kosten hiervan. Deze combinatie blijkt in de praktijk lastig. Te vaak zien we organisaties verdwalen in een jungle van automatiseringsvraagstukken. Taken liggen verspreid, iedereen doet iets, maar niemand heeft het overzicht en wat de totale kosten zijn is een groot vraagteken. En dan hebben we het nog niet eens over de inefficiency. Terwijl het toch een stuk makkelijker kan...

Samen creëren we grip op uw IT-omgeving

ITwoon is gespecialiseerd in het oplossen van automatiseringsvraagstukken bij woningcorporaties. ITwoon helpt u met deskundige, flexibele en innovatieve ICT-ondersteuning. U kunt rekenen op een professionele maar zorgeloze ICT omgeving met continuïteit, voorspelbare ICT kosten en efficiënte processen. U heeft inzicht, overzicht en controle en tegelijkertijd kunnen uw mensen hun tijd besteden aan hun eigen werk.

ITwoon werkt o.a. voor:
  • Beter Wonen
  • De Woonplaats
  • Domijn
  • Mijande Wonen
  • WBO Wonen
  • Welbions