IT voor woningcorporaties in oost Nederland
ITwoon, kennis van ict én van corporaties

Project: Implementatie Dynamics Empire

Geplaatst op 20-09-2016. Terug naar overzicht

De Twentse woningcorporaties Welbions, De Woonplaats en Domijn hebben eind 2015 gezamenlijk gekozen voor de implementatie van het Dynamics Empire ERP-systeem van cegeka-dsa. Sinds begin 2016 lopen de voorbereidingen op de overgang naar het nieuwe primaire systeem. Nadat in mei de contracten zijn ondertekend, is het project Samen Slimmer gestart voor de implementatiefase. De drie corporaties zullen gedurende 2017 gefaseerd Dynamics Empire in productie nemen.

ITwoon levert de projectleider voor Samen Slimmer en tevens projectleiders voor enkele deelprojecten zoals de conversie en het bouwen van brieven. Daarnaast adviseert Systeem- en Netwerkbeheer over de architectuur van de infrastructuur en ondersteunt de Helpdesk het creëren en beheren van tijdelijke werkplekken op de projectlocatie.

Voor Domijn adviseren en ondersteunen Applicatie Consultants van ITwoon onder andere bij het op elkaar afstemmen van bedrijfsprocessen en het nieuwe systeem, de inrichting van Dynamics Empire, de aansluiting met externe systemen, aanlevering en controles van conversies en het bouwen van brieven.