IT voor woningcorporaties in oost Nederland
ITwoon, kennis van ict én van corporaties

Vrijblijvend een afspraak

  • Uw processen, onze kennis en ervaring
  • Samen streven naar het beste
  • Eerlijk, open en betrokken

Samen werken aan uw doelstellingen

Het klinkt makkelijk; de volledige ICT uitbesteden zodat u nergens meer omkijken naar heeft. Toch is dit niet wat ITwoon doet. Wij geloven in samenwerken en partnerschap. U wilt regie, controle en inzicht, wij helpen u daarbij. U maakt de keuzes, wij denken mee, adviseren, ontwerpen, implementeren, beheren, onderhouden, praten met andere leveranciers en regisseren. Samen realiseren we uw doelstellingen.

Ons werk is maatwerk. Om goede oplossingen te kunnen bieden, moeten we uw organisatie kennen. Daarom realiseren en beheren wij niet alleen ICT-oplossingen, maar zorgen we er ook voor dat deze oplossingen passen bij de mensen die ermee moeten werken. Onder het motto 'liever een goed contact dan een goed contract’ kiezen wij voor een persoonlijke benadering waarin samenwerking met gedeelde verantwoordelijkheid centraal staat.

Partners ben je samen

Wij zien partnerschap als een werkwoord. Partnerschap is er niet zomaar, daar moet je aan werken. Samen. Door goede communicatie, overleg en soms zelfs een felle discussie. Wij denken actief mee over de rol van ICT in uw bedrijfsvoering. Wij voeren hierin graag de regie, maar u maakt de keuzes. We adviseren, gevraagd en ongevraagd, over alles wat kan bijdragen aan uw rendement en continuïteit. Wij zeggen ook wat u misschien liever niet wilt horen en verwachten dat ook van u. Zoals het een echte partner betaamt.

Partner van u én uw leveranciers

Wij werken nauw samen met u, maar ook met uw andere IT-leveranciers. Het grote voordeel hierbij is dat wij zowel uw taal als hun taal spreken. Wij voeren daarom graag de regie op uw IT-leveranciers en zorgen dat alle ‘IT-ers’ doen wat nodig is om uw doelstellingen te realiseren.

"Wij weten dat onze oplossingen werken, omdat we weten wie er mee werken."